søndag den 6. maj 2012

Rabarberkage


Rabarber er lige med forår og sol, som den bryder den mørke fugtige jord og giver skønne røde stænger fyldt med smag og c vitaminer er vidunderligt. Smæk sådan en skøn kage sammen og ser med godt selskab.


ingredienser:
2 æg
2 dl rørsukker
1 stor spiseskefuld honning
125 gram smør
1½ tsk bagepulver
5 dl mel

En stor håndfuld rabarber skåret i tynde skiver, vendt med 2 spsk rørsukker, så rabarberne marinere lidt.

Smør og sukker piskes hvidt, der går lidt længere tid med rørsukker end med hvidt sukker, men det har mere smag. Pisk et æg i af gange, vend forsigtigt resten i, halvdelen af rabarberne vendes forsigtigt i,Puttes i en bagepapirsklædt eller smurt springform, den anden halvdel kommes på toppen og dryses med lidt mere supper og godt med kanel.

Bages ved 200 * i 30 min.
Står 5 min og springformen tages af.
Spises med cremefraiche, flødeskum eller soyaflødeskum - eller blot som den er.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar